Мрежата изригна и буквално попиля Алекс Богданска и Даниел Петканов заради това, което правят с малкия си син - Габриел. Още повече, че изобщо се се срамуват, а напротив - гордеят се с откровената си простащина и малоумие, гневят се хората.

Малоумни ли са: Виж какво правят със сина си Алекс Богданска и Даниел Петканов! (мрежата изригна - СНИМКИ)

Става дума за кратко клипче в Инстаграм, от което станаха ясни две неща. Първо - Даниел Петканов явно отново е заживял или прекарва доста време в стария си дом, заедно с Богданска, защото кадрите са оттам, а обстановката си е напълно домашна.

И второ - Лудия репортер наистина е луд, щом е надул чалгата до дупка, при това най-мазната такава, като кара сина си да върти гьобеци и му дава личен пример. Текстът на маането е потресаващ, а Петканов е ухилен до уши и все едно е в нирвана. Там е и Богданска, която изобщо и не си помисля да му направи забележка.

Малоумни ли са: Виж какво правят със сина си Алекс Богданска и Даниел Петканов! (мрежата изригна - СНИМКИ) - Снимка 2

"Егати простотията и чудото! Да, децата трябва да се веселят и да им правиш смях, но не могат ли да танцуват и да подскачат на нещо, което едновременно и възпитава. Що не пуснат рок, бе?! Какви парчета има... Ама то и Криско да бяха пуснали, пак щеше да е по-добре. А после се чудим защо новите поколения растели дебилни. Че какви да са - професори ли, с тези кухи родители", възмущават се потребители в мрежата.

А дали двамата разведени са решили да се съберат за постоянно - за енти път, ще се разбере тепърва.