Турската изкусителка Демет Йоздемир се е изнесла от дома на своя съпруг певеца Огужан Коч, гръмнаха медиите в южната ни съседка. Новината за раздялата на Демет и Огужан идва едва 7 месеца след пищната им сватба, която се състоя на 28 август 2022 г. в Истанбул.

Турските медии пишат още, че разривът в отношенията на звездната двойка е настъпил след тържество по случай 31-ия рожден ден на Йоздемир на 26 февруари. На партито Огужан Коч провокирал Демет и разгневена тя си събрала вещите и го напуснала. Нямаме данни обаче както е отприщило гнева на красавицата.

 „Вярно е, че има проблеми в нашия брак, но проблеми има във всеки брак. Личният ни живот е чувствителен въпрос, който не желая да обсъждам. Искам това да се уважава! Твърденията, че съм напуснала нашата къщата и съм се върнала в своя дом, са неверни. Няма такова нещо", отрече пред журналисти актрисата. Което заостри още повече вниманието върху личния живот на красавицата.

Мълнии и в Рая: Красавицата Демет Йоздемир се развежда!

Все пак за феновете й е важно дали е обвързана, или вече свободна истинска красавица като нея, която няма да остане дълго сама.

Източник: „Уикенд“