Малкият син на Златка Райкова – Карен, който носи името на баща си, му е одрал и кожата. Както е известно, плеймейтката има и още един син, който е плод на любовта й с Благой Георгиев, с когото към днешна дата са в ледени отношения и не иска да го вижда дори на снимка.

 

За разлика от редица популярни личности, Златка не крие децата си. По случай рождения ден тя за пръв път показа малкия Карен в Инстаграм. Както е известно, актуалният й съпруг е от арменски произход и също е бивш спортист. Освен това той е и доста заможен, макар да не е ясно с какво точно се занимава. Според подозренията на някои, той продължава да се занимава с черно тото. Навремето Хачатрян бе обещаващ тенисист, но от Българската федерация му наложиха доживотна забрана за спорт заради уговаряне на изхода на тенис мачовете. Така кариерата му на корта приключи безславно.

 

Двамата със Златка, са заедно от 2 години, а тя забременя само два месеца след запознанството си с арменеца и малко след раздялата й с Джизъса, с когото така и не стигна до олтара.

Плеймейтката многократно се е оплаквала, че по време на връзката й с Благой, тя е била човекът, който е носел парите в къщата. След като сложи край на „кариерата“ си като еротичен модел, тя завъртя онлайн магазин за дрехи и печели доста прилично. Крои планове и за нов бизнес с чайове за отслабване, които ще й помогнат да се замогне още повече.

 

След като се раздели със силиконовата блондинка Благой се ожени за красивата Полина Спасова, но година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да приключи участието му в „Сървайвър”, за да му съобщи, че иска да се разделят. Георгиев обаче не страда дълго и се залюби с щерката на Ванко 1 – Ивана.

Източник: Уикенд