Гери-Никол не спира да акцентира на задните си части!

Варненката Гери-Никол, която навремето беше известна със з@дник и пеене, а по настоящем само със з@дник, сама си направи мечешка услуга. Яката дупара постна поредни уж секси снимки от морето, но нещо не ги е преценила добре. Защото от тях си даваме сметка, че нещо във фигурата й не е ок.

Малки ц*ци, голям з@дник - Гери-Никол се закопа сама! (виж тук)

Като например това, че Герито е далеч от пропорционалното тяло - тя има малки ц*ци, а голям з@дник и това не е за хвалба, но певицата явно го разбира по-иначе. Не знаем дали тя е обработвала допълнително задните си части, за да изглеждат още по-мазнички, или това е ефект от богатите софри, но гледката не е гореща, напротив.

В нета потребители коментират с присмех, че Герганка е станала нетърпима и ако не е богатият й татко, досега нямаше да върже и сто лева за харчлък. "Какви хитове има тая?! Бяха - едно време! Сега кой й знае песните, къде са й участията, къде са й албумите?! А много говореха. Била със зверски ар енд би глас, била голямата работа... Дръжки! Голяма работа е само в очите на техните", смеят се фенове.

И не пропускат да я клъвнат с факта, че Дани Илиев, с когото имаше връзка и очевидно бе хлътнала, я е парясал за друга мадама - по-стройна и висока от нея. А и се говори, че била по-естествена, след като при Герито вече всичко е ботокс и пластмаса.