Двамата стоят един до друг

Изплува интересен факт, свързан с малката дъщеря на премиера в оставка Кирил Петков.

Оказва се, че наследницата на Линда и Кирил Петкови – Ема, е съученичка с внука на бивш премиер на страната – Симеон Сакскобургготски.

Малката щерката на Кирил Петков се оказа…

Двамата са възпитаници на известния като шикозно школо за отрочетата на родните звезди Американски колеж. Именно там учат почти всички деца на богатите и известни българи, тъй като са заобиколени от себеподобни.

Вероятно сте наясно с факта, че Симеон-Хасан Муньос е дете на княгиня Калина. Той е възпитаник на тузарското и доста скъпарско училище от есента на миналата година.

Любопитна подробност е, че родителите на царския наследник не са бедни хора, а в същото време правят врътки, за да плащат по-малка такса.

Запознати издават, че тузарското школо струва на родителите на учениците по 7 600 евро на година. Такава е таксата, която всички родители внасят.

И ако тя ви се струва солена, то тогава се дръжте да не паднете като научите каква е таксата за чуждестранните ученици – 19 200 евро годишно.

Само заради това, че внукът на Симеон Сакскобургготски има български паспорт, спестява на принцеса Калина доста сериозна сума.

Двамата не само са съученици, а стоят чин до чин. Докато уклонът на Симеон-Хасан по пример на дядо му е към чуждите езици, то наследницата на Кирил Петков се вълнува от други науки.

Източник: zajenata.bg