Малина регистрира истински рекорд с бакшиш през април, при това прибран само от едно участие. Запознати издават, че хитовата изпълнителка си тръгнала с хиляди евро в джоба от сватба в Париж, на която се раздала с песни и танци.

 

От споделения от Малина клип в социалните мрежи се вижда как едва успява да побере банкнотите в ръцете си. Очевидно заради бързината, с която са й били подавани, не е смогнала да ги подреди в пачка и затова ги държи хвърчащи, сякаш се е опитала да си направи ветрило от тях.

 

Докато се кълчела в бесния ритъм на младоженците и гигантската сватбена торта обаче, Малина не изпуснала нито една от банкнотите. Макар да не стана ясно кои са били домакините, Малина се похвали, че се е засякла със сръбския си колега Люба Аличич.

Певицата успяла да впечатли сватбарите и с визията си.

 

В началото на следващия месец тя ще чукне 57 години, но не отстъпва по нищо на по-младите си колежки в бранша. Тя се завърна на музикалната сцена след дългогодишната пауза с парчето „С оркестър събуди ме“, в което участва и Софи Маринова. И макар да не се нарежда сред най-лансираните от медиите изпълнителки, тя се радва на доста участия – поне 3 седмично, а и бакшишите, които прибира, са доста сериозни. Колежките й я одумват, че най-вероятно си докарва по 60-70 хил. лв. месечно.

Източник: Уикенд