Звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин е станал баща за втори път точно по Коледа, но упорито крие щастливата вест – заяви пред „Дейли Мирър“ източник, близък до залязлата звезда. Бившият наркоман и половинката му Бренда Сонг се сдобиха с първия си наследник Дакота през 2021 г., като също дълго си мълчаха за събитието. Тогавашната пандемия от коронавирус допълнително спомогна за опазването на тайната.

Според информатора новото попълнение на семейството е от мъжки пол и се казва Карсън, но двойката така и не е потвърдила официално информацията. Маколи Кълкин, който през август ще навърши 43 години, заживя с Бренда преди около 5 години. Двамата обаче пазят всячески личния си живот в тайна и имат само няколко папарашки снимки заедно. Не е ясно дори дали са сключили брак помежду си.

Маколи Кълкин тайно стана татко за втори път

Бренда Сонг е на 34 години и също като половинката си изгрява като съвсем малко дете на екрана. Тя започва да се снима още на 6 годинки в реклами, след което става модел и участва в тв шоу продукции на „Дисни“. За разлика от партньора си обаче тя няма никакво намерение да зарязва актьорската си кариера и само през миналата година записа участие в 3 сериала, най-известен сред които е „Гордото семейство“ на „Дисни“.

Източник: „Уикенд“