Виктория Петрова - може би най-красивото лице на Би Ти Ви, изплаши днес зрителите. Да, те отново я видяха в ефир, както всеки ден, но явно гримът и осветлението на новините са успявали да прикрият доста неща и да я покажат в бляскава светлина. Нещо, от което днес нямаше и помен.

Вики гостува в сутрешния блок, където очевидно осветлението не бе в нейна полза и се видя това, което виждате и вие на кадрите. Лицето на Петрова е видимо и силно състарено и осеяно с бръчки, доста дълбоки при това. И бръчките не са само около очите, които се появяват най-често от усмивки, а и по горната част на бузите й.

Мъката по Кралев ли я съсипа: Виктория Петрова ужаси със състарено лице днес! (гледката, без силния грим, е тъжна - СНИМКИ)

Брадичката й също е набраздена с тези старчески линии, които са твърде рано настъпили, спрямо годините й. Зрителите не можаха да повярват, че пред очите им е най-голямата красавица на телевизията и мнозина от тях моментално се нахвърлиха върху Красен Кралев.

Знаем, че той и Петрова имаха няколко години връзка като дори живяха заедно. После обаче всичко приключи някак супер рязко, а обяснение нямаше. Впоследствие се разбра, че Кралев е залитнал по прелестите на бивша миска, с която дори се снима, ухилен до уши, в градината на къщата си.

Виктория Петрова отново остана сама и разочарована като се отдаде на работата и на учението.

Източник: България днес, Crimesbg.com