Маги Сидерова успя да разгневи шеф Виктор Ангелов с тези разкрития!

Бесен е меко казана дума за шеф Виктор Ангелов, който буквално не може да гледа бившата миска Маги Сидерова (някогашна Маги Желязкова). Причината е голямата уста на манекенката, която на свой ред избесня срещу него като го направи първа. Знаем, че тя бе един от специалните гости на "Хелс Китчън" по време на предаването. Вместо "благодаря" обаче, Сидерова скочи възмутена срещу преживяното.

В нета тя публично изказа огромния си гняв и потрес от това, което е заварила като гост на формата. Сидерова разказа на цялата държава как уж била ВИП персона, а участието й се превърнало в ад. И заклейми шефа, екипа и всички участващи в това "нещо" в тотална некадърност и посредственост.

"Докато влезем вътре в ресторанта им, трябваше да чакаме три часа. После още толкова, докато някой благоволи да ни донесе храната. Храната, от която на идния ден се събудих с киселини, колики, надут корем и задържана вода в тялото. А за капак на всичко ме представиха със старата ми фамилия Желязкова, въпреки че милион пъти им повторих, че държа и настоявам да ме обявят Сидерова - каквато съм!", беснее Маги.

Виктор Ангелов пък изобщо не се замислил, преди да побеснее на свой ред и да обвини манекенката в грозна неколегиалност. "Дори и да е имало нещо такова, дори и да е недоволна, можеше да го каже на нас, а не да бие тъпана. Тя също е работила в телевизия и най-малкото затова не е коректно да плюе по колегите си", беснеел шефът.