Финалът на "Ергенът" беше скоро, но за зрителите. Докато за участничките той отдавна отмина. Днес стана ясно, че една от псевдо фаворитките на Алек Младенов - Магдалена Томова тотално го е изтрила от съзнанието си. Нещо повече - за нея финалът е бил повече въпрос на накърнено его, отколкото на изгубена любов...

Към днешна дата Маги е дори благодарна на Алек затова, че постъпи като плужек и й показа що за човек е. "Защото аз него мъж не мога да го нарека, съвсем други са ми представите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ми е направил услуга - на мен и на Надежда", казва Томова.

Магдалена дори взриви близките си приятелки с разкритието, че романтичните й мигове с Алек далеч не са били толкова неустоими, защото Младенов не се целувал добре.

"Да, ако щете вярвайте, но дори в това не го биваше. И ако сте забелязали, през повечето време, от средата на предаването, та чак до финала, винаги се целувахме със "затворени" усти. То се е хванало и от камерите, нямаше страстни целувки с език и прочие. Запитайте се защо?!... Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира", шашна всички с признанието си Магдалена Томова.

Как ли ще реагира Алекчо и на това, биещо по реномето му, разкритие?!

Източник: Crimesbg.com