Едната от двете зарязани финалистки в "Ергенът" излезе с публичен пост в мрежата. Магдалена Томова, която вярваше, че ще гради общо бъдеще с по-младия от нея Алек Младенов заяви, че отдавна вече е преодоляла унижението и болката от разочарованието и дори е забравила синеочкото.

Повод за поста на Маги Томова са публикации в медиите, според които тя не вярвала в любовта на Алек към новата му приятелка Царина Рускова. Както знаем, тя е на годините на самата Магдалена, но много по-богата и успешна в адвокатската си професия.

Заговори се, че Алек и Царина вече мислят за сватба, а Томова изстреляла, че ако Младенов се реши на тази стъпка, то това ще е от интерес, а не от любов. По думите й в медиите, той просто не можел да обича и бил студен човек...

Днес Маги пожела да декларира, че никога не е изричала подобни думи и че дори не е наясно с коя и от колко време е Алек. "Разбрах, че няколко медии са предали цитати от мен, които обаче не са мои. Това ме забавлява, но е редно да кажа, че не е истина. Нито съм се виждала с Алек, нито сме се чували, нито изобщо имам някаква представа какво се случва с него", заяви Томова.

За себе си тя не сподели нищо и запази в тайна дали вече има нов мъж в живота си, или още е в процес на търсене на Мистър "Подходящ".

Източник: Crimesbg.com