65-годишната Мадона раздвижи слуховете за любовния си живот, след като се „сближи“ с британски боксьор, който на 34 години е с 31 години по-млад от нея.

 Певицата е усмихната по време на вечерна разходка с Ричард Риакорхе. Тя грееше, докато седеше на коляното му, облечена в дълбока черна рокля и мрежест чорапогащник, и изглеждаше неподвластна на времето, носейки характерните си ръкавици без пръсти.

Мадона изглеждаше стилна, както винаги, със слънчеви очила и голи устни, докато седеше с Ричард, който изглеждаше добре в кремаво. Вечерта с Ричард идва само месец след раздялата ѝ с 30-годишния боксьор Джош Попър.

Твърди се, че Ричард, известен още като Среднощния влак, се разбира „много добре“ с Мадона. Източник споделя пред The Sun: „Ричард се запозна с Мадона чрез света на модата. Те имат общи приятели. Те се разбират много добре и се забавляват в компанията на другия. Но в момента те са просто добри приятели.“

Неотдавна той се закани, че Мадона може да гледа предстоящия му двубой с Крис Билам-Смит на „Селхърст Парк“ следващия месец. The Mirror потърси представителите на Мадона за коментар.

Нощното излизане на Мадона с Ричард идва след шокиращата ѝ раздяла с Джош. 65-годишната изпълнителка на хита Vogue и 30-годишният професионален боксьор се разделиха след само година срещи далеч от светлините на прожекторите.

Източник: mirror.co.uk