Концепциите за красота в съвременния свят понякога са шокиращи. Знаменитостите толкова обичат да се увличат по пластичната хирургия, че желанието за лека корекция на върха на носа завършва с прекрояване на цялото лице и дори на тялото. Пластичната хирургия се превърна в нов вид хоби или дори пристрастяване.

Мадона е от онези знаменитости, които фанатично и упорито преследват вечната младост. Певицата, въпреки възрастта си, отрича думата „баба“ с всички сили. Поп дивата не се променя във времето. На 65 години тя все още не изневерява на шокиращия си имидж, често показва голото си тяло и смята себе си за секс символ. Имаше време когато Мадона наистина можеше да се нарече икона, но сега все повече не прилича на себе си.

Мадона публикува снимки от изложбата на сина си в социалните мрежи. Роко е единственото й дете с режисьора Гай Ричи. Скромният младеж избягва публичността и е готов да коментира само работата си. Той беше облечен в бял ленен костюм, синя риза и черни ботуши – сдържано и сериозно излъчване.

Майката на артиста носеше тъмнозелен костюм от три части с вталено сако, бели прозрачни ръкавици, обувки на ток и голяма бяла шапка. Както винаги, Мадона бе с тежък грим. Въпреки че Роко е само на 23 години, той изглежда по-възрастен до майка си.

На снимката изглежда, че звездата напълно е загубила човешкия си вид поради голям брой хирургически интервенции и Photoshop. Лицето на поп дивата изглежда напълно неестествено, а има и осезаем контраст с шията на певицата, което забелязаха и коментаторите.

„Тялото й е ниско, краката й са тънки, главата й е огромна“, „Бабата не може да се приеме, прави фотошоп, за да изглежда по-млада от децата си“, „Лицето й е младо , но шията е като на стара жена“, критикуват потребители снимките на певицата.

„Не се правете на по- млади, тялото ви знае истинската си възраст и изглеждате смешно!”, пишат почитателите на поп звездата.

Източник:Wday.ru