Еее, това вече мина всички граници. Бившата на Люси Иларионов - Ани Хоанг явно си търси нов мъж, но това ли е начинът?! Виетнамката изплиска тотално и днес по обед се пусна в мрежата така, както се е родила - дибидюс!

Акцентираме на "по обед", защото става дума за съботен ден, а и за часови пояс, в който в мрежата е пълно с тийнейджъри, които само това и чакат - да видят поредната гола кака...

Люси Иларионов ще се гътне: Бившата му Ани Хоанг се пусна ДИБИДЮС! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Анито се е пльоснала под един душ и се е опитала да прикрие срамотиите си само със стойката на краката - за да не й се види най-милото, както и с екстеншъните - за да прикрие бюста, който и без това много, много го няма.

Близки до Иларионов са категорични, че режисьорът буквално ще се "гътне", когато види това нещо пред себе си, защото той още обичал Хоанг и се надявал да си я върне. Предвид действията на чалгаджийката обаче, надеждите му май ще се окажат "говежди", а тя е тръгнала на лов за богати чичаци.

"Кой нормален и сериозен мъж ще я погледне тази след подобни фотосчета - никой! Ясно е за какво са стръв подобни снимки - за пари. Но дали си дава сметка, че паралията, който ще я поиска, ще направи с нея един-два тека, ще й купи една чантичка й ще й бие шута. Защото никой адекватен мъж не иска сериозната му приятелка да се показва като никаквица", коментират в нета.