Преди да отлети за остров Бали, където се намира и в момента, Люси Дяковска се погрижи за саксийните си цветя. За целта къдрокосата лесбийка натовари фикусите в багажника на микробус, добавяйки и няколко кашона като изпрати всичко при родата си в Плевен.

 

Хамалогията изнесоха две момчета, които певицата викнала за целта. Самата тя е мъжкарана и тренира неуморно във фитнеса, но въпреки това няма силата да мъкне дама възтежки предмети.

В горещия летен ден, Люси била пременена в бермуди и тениска. Панталоните й бяха широки в талията, затова всеки път, щом се наведеше, те се смъкваха надолу и долните й гащи – бели на цвят, лъсваха с целия си блясък.

 

Преди няколко месеца пеещата последователка на Сафо спечели победата и голямата награда в немското тв шоу „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“ – предаване от типа на „Сървайвър“, в което 47-годишната нашенка изкара няколко седмици в австралийската джунгла, но накрая си тръгна със 100 000 евро. Дяковска вложи сумата в семеен бизнес в Плевен, а с малка част от тях си устройва кратки ваканцийки по света.

Източник: Уикенд