Любовта, казват, е чиста и не иска пари, нито слава, нито луксове... Да, когато е истинска и точно по тези неща се познава дали е така. Малцина напоследък издържат "теста" й, но за жалост, сред тях не са Наско Колев и Лидия. Рапърът и чалгарката хлътнаха един по друг и бяха заедно близо две години, но...

Голямото "но" е, че явно след като химията е отшумяла, а тя обикновено трае от месеци до 2-3 години (чиста биохимия), нещата са започнали да куцат. И главният проблем станали финансите. Това разкриха близки до звездната двойка като разказаха, че напоследък все по-често Лидия и Наско спорели за пари, а тонът им бил доста висок.

Любовта не ще пари ли?! Виж с кого спипаха чалгарката Лидия! (Атанас Колев е бита карта, озверя)

Нищо странно или неочаквано - младата и хубавичка Лидия гледала от колежките си и искала почивки на острови, скъпи дрехи, круизи, нощувки срещу Айфеловата кула и всички подобни глезотии, а Атанас Колев, съвсем разбираемо, не можел да й ги осигури.

Преди дни Лидия била засечена за трети път в компанията на богат столичен бизнесмен - млад, но поне с десетина години по-голям от нея. Слезли от лъскавото му Бентли и влезли в хитов ресторант с уникална гледка към цяла София.

"Какво, според вас, правят тези двамата вече три пъти на срещи по нощите?! Говорят си за спасяване на животни, за населението на планетата?!... Лошото е, че Наско дочу за срещите им и побесня, но така като гледаме, май той ще се окаже бита карта", коментират източниците.