Палавата холандка Ребека Лус, чиято афера с Дейвид Бекъм беше съживена от документалния филм за футболиста и брака му с Виктория по „Нетфликс“, продължава да отвръща на удара. И с основание – както коментира тя след откровенията на Бекъм, всички бяха забравили тази история отпреди 20 години. Но футболистът, лаком да изкара някой друг милион, я раздуха отново, като хвърли мръсотия върху името на бившата си любовница.

47-годишната днес мацка, която живее с двете си деца и съпруга си в Норвегия, специално пътува до Острова, за да участва в сутрешното „Добро утро, Британия“.

Ребета Лус сподели, че съвсем не е била единствената, с която футболистът е кръшкал на жена си Виктория. На парти за рождения ден на бразилската легенда Роналдо през 2003 г. например Бекъм забил знойна испанска моделка.

„Видях Дейвид да се шушука с красива брюнетка. Заболя ме. После телефонът ми звънна, беше Виктория. Беше разстроена, защото звънеше на Дейвид, а той не вдигаше. Казах й, че не знам къде е, а тя ми отговори: „Не затваряй, иди го намери“ – спомня си тя.

„Влязох в къщата и се качих по стълбите. Там видях охраната на Дейвид пред една врата. Прошепнах им: „Виктория е!“, тогава един от бодигардовете изчезна. Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях моделката да лежи на леглото. Побеснях, само го погледнах и му казах: „Ето, дръж телефона, жена ти се обажда!“.

Любовницата на Бекъм за втори път отвръща на удара

Ще има ли трети секира, наточена от Лус специално за Бекъм, предстои да разберем. Едно е ясно – холандката не смята да мълчи и на всяка цена иска да измие „помията“ от името си.

Източник: „Уикенд“