Тодор Славков удари дъното в Биг Брадър Ол Старс

Под покрива на риалитито Биг Брадър Ол Старс се заформи любовна интрига.

Главните герои в любовната интрига са Калина и Китаеца. Това стана ясно по време на драматичните номинации, които се проведоха в Биг Брадър Ол Старс. Тодор Славков номинира Калина, тъй като го била изритала от общото им легло и още не била преспала с него. Внукът на бившия първи уточни, че не говори за преспиване в буквалния смисъл, а в „оня другия”. Именно Славков бе човекът, който повдигна завесата около любовната интрига между Калина и Китаеца, заявявайки, че третият аргумент да номинира Калина е фактът, че тя вече си има нов приятел като визираше бившият любим на Азис.

[caption id="attachment_429503" align="alignright" width="300"]Тодор Славков удари дъното в Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков удари дъното в Биг Брадър Ол Старс[/caption]

Разбира се Малък Тошко също не се размина с номинации за изгонването му от къщата на Биг Брадър Ол Старс. Той бе номиниран от доскорошната му близка приятелка – актрисата Катето Евро, която посочи, че счита Славков и Ники Китаеца за основни конкуренти. Тодор Славков бе номиниран за изгонване и от Емил Каменов, който аргументира избора си с факта, че е „извадил” 51% подкрепа при предходните номинации. В крайна сметка стана ясно, че номинираните за изгонване от Биг Брадър Ол Старс са петима – Петя Буюклиева, Емил Каменов, Тодор Славков, Калина и Пламена. За сметка на това пък Катето Евро, Ники Китаеца и Христо Трифонов са първите сигурни полуфиналисти в този сезон на риалитито.

Междувременно Тодор Славков сътвори невиждана досега излагация в шоуто. След като прекали с приема на спиртни напитки, внукът на бившия Първи припаднал в къщата. Столичен вестник твърди, че след като се докарал до несвяст, Малък Тошко се строполил на земята като дърво и се наложило останалите съквартиранти да го занесат до леглото, за да си легне. За никого не е тайна фактът, че Тодор често злоупотребява с приетите количества спиртни напитки, но в предишния сезон той сякаш си попийваше в „прилични” количества и не е стигал до подобни изцепки, пише pik.bg.