Аня Пенчева твърди, че не е използвала връзките си, за да уреди снаха си да завземе летището край Дупница. Освен това тя добавя, че синът й се е разделил с нея. Очевидно това се е случило тихомълком.

 

Самата актриса твърди, че вече няма снаха и подчертава, че Ачи и Ива се разделили преди време. От думите й пред колеги става ясно, че не е помагала с нищо за летището и не контактува с майката на внука й Борис.

Истината е, че от години секссимволът на българското кино не таи топли чувства към дрифтърката, която кръсти първородния си син на своя баща – Борис Русинов. Това естествено огорчи актрисата, но тя все пак поддържаше някаква комуникация със снаха си.

 

Малкият Борис Ангел Караньотов пое първата си глътка въздух на 5 февруари преди 4 години. Той е плод на любовта между известната дрифтърка Ива Русинова и мотоциклетиста Ангел Караньотов. Двамата се сгодиха година по-рано, но не вдигнаха сватба именно заради бременността на брюнетката.

 

Раздялата им се случила преди година. На Ива не й липсват ухажори, докато Ангел все още ближе любовните си рани, а мама Аня естествено го успокоява, че ще срещне друга жена, която ще е точно за него.

 

Прави впечатление, че от доста време насам в социалната мрежа няма общи снимки на двамата. Малкият Борис пък прекарва празниците ту при мама, ту при тате. Ива Русинова е първата жена дрифт пилот у нас. Тя се занимава с това от 2010 г., а с Ангел се запознават през 2016 г. в столичен мол.

 

Двойката признават, че не всичко помежду им е било розово и прекрасно и те като всички хора имали периоди на разправии и битовизми, но Ангел никога не се е отказвал от нея, докато тя винаги е била по-пасивната.

 

Припомняме, че Ангел е плод на любовта на Аня Пенчева с бизнесмена Ивайло Караньотов, който също като нея има една дъщеря от първия си брак. Двете сестри са в добри отношения с брат си, но не се обичат помежду си.

Източник: Уикенд