Винаги и във всяка връзка почти единият е мъничко по-влюбен от другия, поне така разправят хората от време оно. Малцина са щастливците, които се обичат по равно като сред тях, за жалост, не спадат Анелия и Любомир Захаринов. Двамата са заедно вече доста време, а самата певица разказа публично за връзката им в ефар.

Бизнесменът е бил семеен и има две деца от предишната си жена, както Анелия се радва на щерка си Ивон от Коко Динев. Затова и по думите й, двамата не мислили за общи наследници, а просто искали да си живеят и да се радват на чувствата си.

Любов ли?! Анелия влюбена до уши в Захаринов, а на него му е все едно! (Вижте с очите си как се държи с нея - СНИМКИ)

Ами, честно казано, много странни са тези чувства, еле от страна на Захаринов. Това коментираха и близки до Анелия, а и обикновени потребители в нета при вида на най-прясната им снимка. Двамата са на почивка и са седнали в китно ресторантче, но не това е акцентът...

Прелюбопитен е езикът на тялото, който говори много, да не кажем всичко. Както виждате, Анелия е награбила здраво възлюбения си и го гледа с влажни очи на обичаща кошута, докато той... Той седи като "бастун", държи си ръцете в скута и хабер си няма дори да отвърне на ласките й.

"От самолет е ясно, че на този мъж му е през... джоба. Да, харесва си я Нелката, но изобщо не е истински отдаден на любов и прочие. Просто са заедно, така му отърва засега. Лошото е, че тя го гледа като чудо неземно и дано това не й изяде главата", коментират източници.