Докато Брад Пит и Инес де Рамон се носят на крилете на любовта, бившата му съпруга Анджелина Джоли далеч не е толкова щастлива. Според последните новини актрисата е бясна на мъжа си, че я е сменил с по-млада жена и се опитва всячески да му вгорчи живота.

 

Двойката преди дни беше забелязана на поредната романтична ваканция, а техни приятели издават, че двамата са много влюбени. "Истината е, че Брад е невероятен романтик. И много я обича. Нищо чудно в скоро време да й предложи брак. Двамата са страшно влюбени", разкрива приятел на двойката. 

 

На фона на романтичната идилия между бившата на екранния Стефан от "Дневниците на вампира" и звездата от "Седем години в Тибет", бившата му Анджелина Джоли обаче не е толкова щастлива. Говори се, че актрисата е изключително обидена на бившия си и се опитва наистина по всеки възможен начин да му вгорчи живота. Включително и като продаде дяловете си от винарната на международна корпорация. В момента Брад се опитва да я умилостиви и да прекрати сделката за имението, която явно се е проточила. Но Анджи държи да получи колосалната сума, която й е предложена и не е склонна да се съобразява с исканията на Брад.

 

По всичко изглежда, че се задава много горещо лято за двойката и отношенията им няма да се подобрят в скоро време. На фона на тази вражда обаче, актьорът явно е достатъчно щастлив с Инес и не изглежда особено разстроен от драмите с Джоли.