Любо Нейков стана горд собственик на къща в Гърция

Най-скъпоплатеният актьор у нас - Любо Нейков е горд собственик на луксозен имот в Гърция. Комикът отдавна възнамерявал да си купи имот там, но едва сега реализирал сделката. Любо Нейков си направил подаръка навръх Великден.

Къщата, собственост на актьора се намира в китно селце на остров Тасос. Имотът е на три етажа. Единственото, което липсва, е басейн. Актьорът търсел къща без басейн заради сигурността си на дъщеря си. Къщата на Любо Нейков се намира на няколко минутки път от плажа.

Актьорът е купил имота с цел инвестиция. В къщата могат да отседнат няколко семейства, тъй като е на три етажа. Любо Нейков възнамерява да дава стаите под наем в летния сезон. За къщата си на  остров Тасос комикът е броил 250 000 евро. В предвид икономическата криза в южната ни съседка, цената е много изгодна.

Доходите на комика от наемите на имотите, които има, възлизат на 5 000 лева месечно. Актьорът разчита на приходите не само от актьорската и продуцентската си дейност, но и на приходите от имотите си, които отдава под наем.

[caption id="attachment_408097" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков[/caption]

Според запознати имотно състояние на Любо Нейков възлиза на 2 милиона лева. Преди година актьорът се сдоби и с луксозна вила в Банско, която също е източник на солидни приходи за него, пише ПИК.