Луда ревност обхвана половинката на Анелия - Любомир Захаринов, но според повечето потребители, напълно заслужено. Знаем, че певицата винаги е била обрана в поведението и визията си като никога не е залагала на пошлостта и голотиите, за да привлича вниманието към себе си.

Какво й стана сега обаче, когато се влюби в по-младия от нея Любо, не е ясно. Факт е, че Анелия изтрещя дотам, че явно е решила да се прави на по-млада като показва по-фриволно поведение и изглед.

Любо към Анелия: Що не си свалиш направо роклята?! Тe ц*ците и без това са ти навън! (виж как и с кого се появи - СНИМКИ)

Тя взриви мрежата като се появи на снимка до чужд мъж, при това в облекло, което е меко казано съблазнително. Мъжът е актьорът Александър Гончаров, а Анелия буквално си е навряла голия бюст в лицето му, както и в обектива на камерите.

Червената рокля, с която е облечена, е толкова разтворена отпред, че моцарелите й са изскочили почти изцяло навън. Точно този кадър така вбесил Захаринов, че не се поколебал да й спретне първия "брачен скандал". Знаем, че последно Анелия го нарече с любов "съпруже мой"...

Та съпружето забравил и обноски, и деликатност, а директно се развикал на Ани и я посъветвал направо да си съблече роклята, която така или иначе не покрива почти нищо от тялото й.

"Бесен беше човекът и го разбираме. Кой мъж няма да изревнува ако жена му цъфне така, залепена за друг?!", коментират източниците.