Бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, който понастоящем е и моден бос, е в процес на преодоляване на драматична раздяла с дългогодишната си изгора Димка Шаламанова. Миналата есен 210-сантиметровият татуиран исполин, която някога бе охранител на Христофорос Аманатидис – Таки, се е разделил изненадващо с талантливата дизайнерка след 6-годишен съвместен живот.

 

Раздялата между него и Димка, която се е случила преди няколко месеца, е била абсолютно цивилизована и по взаимно съгласие. Оттогава обаче здравенякът е изгубил всякакво желание за светски и нощен живот и се опитва да лекува любовната си драма с усилени тренировки и постоянна работа по модната си марка Luda.

 

Неотдавна Симеонов подписал договор с втори шивашки цех в Перник, където се изработват проектираните от него панталони, тениски, шапки и чорапи, превърнали се в хит сред подрастващото поколение. До неотдавна с тази дейност беше ангажирана изгората на Любо Чука.

 

Любомир Симеонов и Димка Шаламанова се залюбиха през лятото на 2015 г. в момент, в който Чука имаше нерешени проблеми с родното правосъдие.

 

Някогашният гребец от школата на ЦСКА беше сред подсъдимите в Специализирания наказателен съд по дело за търговия с дрога и налагане на силов монопол над пласьорите на кокаин в София. През 2020 г. Любо Чука беше окончателно оправдан по всички повдигнати му обвинения.

 

Приятели на Симеонов разказват, че любовта му с Димка Шаламанова е преобразила някогашния шеф на охраната на Таки и го е вкарала в правия път. Под давление на оправната хубавица Чука заряза криминалната дейност и се впусна в дебрите на модния бизнес. Симеонов откри свой собствен бутик за мъжка мода на бул. „Витоша“ и за отрицателно време успя да наложи марката Luda като предпочитана сред тийнейджърите. Към днешна дата месечните обороти в бутика и онлайн магазина на Любо Чука, надхвърлят 200 000 лв.

 

Познати на 210-сантиметровият исполин подмятат, че дизайнерката Димка зарязала Любо дни след като той участвал в уговорен масов бой между хулигани от агитките на „Левски“ и немския „Айнтрах (Франкфурт), провел се в София в края на август м.г. преди мача между двата отбора в турнира Лига Европа и завършил с категорична победа за родните ултраси. След като Димка научила, че нейният възлюбен е раздавал юмруци, нарушавайки обещанието си да не се занимава с боища, последвал епичен семеен скандал, завършил с раздяла между двамата.

 

Преди да се залюби с Димка Шаламанова, Любо Чука живя близо десетилетие на семейни начала с моделката Милена Евтимова, от която има две деца. Макар да е в обтегнати отношения с някогашната манекенка Милена, бившият ММА боец полага грижи за децата си и се старае нищо да не им липсва. Любо Чука всеки уикенд е със синовете си, които активно тренират бокс и гребане.

Източник: Уикенд