Тома Здравков се беше поизгубил от медийното пространство след края на връзката си с Албена Михова, от която минаха години. Знаем, че впоследствие той срещна любовта, от която му се роди дете. Славата му обаче поугасна (кой ти слуша рок пред чалга в България) и се възроди едва сега, покрай участието му в "Като две капки вода".

Зрителите ахнаха пред абсолютния талант на Томата да влиза почти перфектно в образите, които имитира и вече се очертава като почти сигурен победител в шоуто. Друго обаче разбуни духовете преди десетина дни и това е фактът, че Тома Здравков беше един от посетилите изложбата на Диана Димитрова, която обвини Юлиан Вергов в побой.

Любимецът от "Капките" Тома Здравков изригна с разкритие за личния си живот! (подробности + СНИМКИ)

Е, истината тези дни излезе наяве и Вергов изчисти името си, но мнозина зашушукаха да не би Димитрова да е имала афера с Томата. Здравков моментално проговори и категорично отрече да е имал, нито смята да има, нещо общо с актрисата, извън професионалните им ангажименти.

"Снимали сме клип заедно преди доста години и се познаваме предимно професионално. Дори не съм говорил с нея по темата, която нашумя в последните месеци. Не сме толкова близки, че да споделяме такива неща. А за друг вид отношения не може да става и дума", отсече Здравков.

Музикантът не желае да коментира и личния си живот като заяви, че мечтата му е хората да се вълнуват от музиката, която прави, а не от това с кого си ляга, или не.