Луна може да е оплювана и осмивана от мнозина, но не можем да й отречем едно - винаги се забелязва и определено се помни. Че кой може да забрави такова "чудо", де... Днес певицата излезе с може би една от най-откровените си изповеди и разкри лични подробности за живота си.

На първо място тя призна, че има цели девет пластични операции и не само по лицето, а по цялото тяло. Дори посъветва феновете си ако имат възможност, да се оперират. "Да, болезнено е, но се изтрайва. А и като си помислиш колко позитиви ти носи после, определено си струва", казва Луна, която има намеси по бедрата, талията и цялото лице.

Това й отворило много врати и й донесло много любов, твърди певицата, която е прочута с връзките си с богати мъже. Луна разкри, че всички тези мъже са й поднасяли света в краката, но сподели и "тайната" си как точно го е получила.

"Даваха ми всичко просто, защото аз не съм им искала нищо. Това е разковничето, защото мъжете отлично могат да разпознаят каква е една жена и вярвайте, не си падат по материалистките", смее се Луна, която не ще и да чуе за брак.

Тя признава, че знае и 2, и 200, защото е имало периоди, в които буквално е стояла гладна с дни. Благодарна е, че щастието й сега се е усмихнало.