Луиза Григорова определи ролята си майка като "вълнуваща"

Луиза Григорова показа за първи път своето малко момченце, като на снимката се вижда, че тя буквално прелива от щастие в новата си роля на майка, както и самата тя сподели в профила си в Инстаграм. Месец след като роди първото си дете, актрисата е категорична, че майчинството се е оказало най-вълнуващото нещо, което някога се е случвало в живота й. Освен това Луиза разкри, че това да е майка й идва отвътре и че синът й запълва всяка празнинка, която някога е усещала в себе си. "Бран изпълва живота ни с @martinmakariev с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!", пише дъщерята на модната шефка Ивета Григорова.

Запитвания

Луиза добавя, че пише всичко това в социалната мрежа, защото е получила доста запитвания от феновете си, в които те искат тя да им разкаже как се чувства като майка за първи път, както и да разкаже повече за това как се справя с грижите за бебето, да опише емоциите и преживяванията си след появата на Бран и други. Луиза засега отговаря с една дума и тя е, че прави всичко с ЛЮБОВ! [caption id="attachment_646910" align="aligncenter" width="300"]Луиза Григорова показа Бран сн. Инстаграм Луиза Григорова показа Бран сн. Инстаграм[/caption] Наскоро Григорова разкри и защо със съпруга й Мартин са кръстили бебето Бран. Името произлизало от старото славянско име Бранимир, отделно имало уелски бог със същото наименование. По думите й, името е много хубаво и е свързано с желанието й детето да стане силно и смело, пише tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

Новата ми роля “МАМА” се оказа най-вълнуващата! След един изминал месец заедно, разбрах, че това да съм майка ми идва отвътре, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с @martinmakariev с истинското, необятното и безусловното щастие и любов! Получих доста съобщения от вас, в които искате да споделя как съм се чувствала в началото, как съм се справяла, да разкажа за емоциите и преживяванията след появата на Бран, така че обещавам да го направя скоро. Сега с една дума ще отговоря и тя е ЛЮБОВ ❤️ #newmama #happymama #lovemyboy #autumn #goodvibes #morning #sunshine #motherandson #bran #love

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on