Луиза Григорова разкри пола на бебето

Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата съвсем скоро ще даде живот на първото си дете, което очаква с огромно нетърпение. Бебето е момче и ще се появи на бял свят в края на септември. Звездата от сериалите "Стъклен дом" и "Откраднат живот" е много доволна, че ще има син, защото по думите й е израснала в "женско царство".

Женско царство

"В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме "женското царство", затова реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия мъж!", призна неотдавна Луиза Григорова в социалната мрежа. Тя не е от популярните личности, които пазят бременността си в тайна. Актрисата често споделя с почитателите си различните емоции, пред които преминава, както и подробности за състоянието си.

Пол на бебето

"Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която, разбира се, нямаше как да ми даде отговор в девета седмица", сподели Григорова. Когато настъпил дългоочакваният момент да разбере пола, тя изпаднала във възторг, че ще има син. Съпругът на Луиза - режисьорът Мартин Макариев, има още един син от предишния си брак, но актрисата е в много добри отношения с хлапето и се надява то да се сближи и с малкото си братче. Тя твърди, че засега 10-годишният Боби приема добре факта, че ще става батко и не проявява ревност. "Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран", казва звездата.

Сключване на брак

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017-та година край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им е преминала през някои изпитания, но актрисата положила големи усилия да задържи режисьора до себе си.

Запознанство

Съпрузите се запознали на снимачната площадка на сериала "Дървото на живота" и веднага си допаднали. В началото обаче решили да запазят връзката си в тайна, тъй като той все още не бил окончателно разведен с бившата си съпруга Кремена, поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова. "Аз трябваше да спечеля неговото доверие. Бях на 23 и не бях известна с изключителна мъдрост. Бях там, за да докажа, че не само се забавлявам. Беше много объркано, но аз бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си връзки и да бъде само с мен", признавала е актрисата, шокирайки феновете с откровеността си.

Клюка

Клюката гласи, че Макариев имал доста бурна любов с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, но младата и амбициозна Луиза успяла да й го отмъкне под носа и да го заведе до олтара. Според запознати първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За щастие, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът вече е налице.

Финална права

"Девети месец! На финалната права "сме" и под сме имам предвид цялото семейство, защото раждането е физически само на плещите на мама, но емоцията е за всички. Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и много усмивки! Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и понякога ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото са тук до мен и ми помагат да забравям бързо за лошото настроение!", сподели Луиза с почитателите си, пише "Уикенд". [caption id="attachment_640757" align="aligncenter" width="300"]Луиза Григорова ражда до дни сн. Инстаграм Луиза Григорова ражда до дни сн. Инстаграм[/caption] Дългокраката брюнетка вече се подготвя за появата на наследника си и купува всякакви бебешки принадлежности - от дрехи до количка, люлка и легло. Дори е измислила име за сина си, но ще го разкрие чак след раждането, за да бъде изненада. Досега актрисата не е качила много килограми и изобщо не се притеснява за фигурата си. Казва, че ще се върне на работа при първа възможност, но през първите седмици ще бъде плътно до бебето, предават от hotarena.net.