Докато холивудската звезда Том Круз се облизваше като стар котарак и се умилкваше около Шакира, май друг присъстващ на състезанието Гран при похотливец е успял да я пъхне в леглото си. Според таблоида „Сън“ това е британският пилот Луис Хамилтън, баджанак на наш Гришо и страстен почитател на по-зрялата женска плът.

Приятелки на изпълнителката твърдят, че бившата на Пике и пилотът от Формула 1 са се сдушили още в началото на годината, когато прекараха няколко денонощия на луксозната яхта на общи приятели във Флорида. Шакира дори на няколко пъти си позволила да коментира интимните умения на новия си партньор. Според нея за разлика от състезанията, Хамилтън съвсем не бързал да финишира пръв в креватните упражнения.

Шакира без свян споделяла, че обичала Хамилтън да я пришпорва с „мръсна газ“, каквото и да означава това...

Луис Хамилтън пришпорва Шакира с „мръсна газ“

За 38-годишния Луис Хамилтън се знае че е отявлен плейбой, който държи на бройките в тефтерчето си. Известно е, че е почитател на каките, като през леглото му са минали бившата на Гришо Никол Шерцингер, Риана, Рита Ора, а сега и Шакира, която е на 45. И за да нарушим редиците на певиците, ще вмъкнем между тях и една атрактивна манекенка Уини Харлоу, която е на 28.

Източник: „Уикенд“