Рап иконата Еминем поема нова роля в живота си – на дядо. Така ще видим как лошото момче на американския рап ще се превърне в добрия дядо вкъщи, дундуркайки първото си внуче.

Рапърът обяви голямата новина чрез нов музикален видеоклип към песента „Временно“ с участието на американската певица и композиторка Скайлър Грей. В един момент от видеото дъщерята на певеца Джейд дава на баща си синя тениска с надпис „дядо“. След това Еминем, зашеметен, държи снимка на ехограф, докато Хейли Джейд се усмихва и се смее на реакцията на баща си, зашеметен от новината.

Музикалното видео показва също монтаж на домашни видеоклипове от детството на Джейд с Еминем, съчетани с кадри от скорошната й сватба със съпруга й Евън Макклинток. Малко след публикуването на видеото бъдещата майка пусна подробности в социалните мрежи, като става ясно, че бебето трябва да се роди през следващата 2025 г.

Вероятно младата двойка чака момченце, ако се вярва на направения от тях намек пред медиите, при който от един спукан от Джейд балон се разхвърчаха сини конфети – като цвят на мъжката рожба.

Щерката на Еминем и Макклинток са заедно от 2016 г. Те обявиха годежа си през февруари 2023 г. и са женени от май, същата година.

Източник: „Уикенд“