Кулинарката Силвена Роу от известно време буквално полудя по така наречения биохакинг - всевъзможни методи, прием на добавки и прочие, чрез които човек да спре или поне да забави максимално остаряването. Самата Силвена, която е на 55 години, публично бе споделяла, че при направени й изследвания, се оказало, че биологичната й възраст е едва 36 години.

Лошо: Усиленото подмладяване на Силвена Роу даде обратен ефект! (вижте сами - СНИМКИ)

Ако говорим само за здравето - чудесно! Пожелаваме й го от сърце! Но Силвена визираше и външния вид като не крие, че взима редовно добавки за младост и дори си прави дерматологични интервенции като лек ботокс, хиалурон и други. Последното, на което разкри, че се подлага около два пъти годишно, е терапия с вендузи.

Всичко щеше да е много хубаво, ако бдителни потребители не бяха забелязали нещо очевидно. А именно, че Силвена има доста бръчки и на места видимо състарена кожа по себе си. Най-видим е този проблем по частите на тялото, които остаряват първи - шията и деколтето.

Действително, тази част при Роу е доста състарена, дори повече от годините й, ако решим да я сравняваме с една Джей Ло например, която е на 53 години - почти набор на Силвена.

"Какво показва това в крайна сметка?! Че каквото и да правим, всичко зависи от гена ни. Да, разбира се, че е права за това, че трябва да се грижим за себе си и да се поддържаме, но на 55 да си като на 36... айде де", смеят се в нета.