По всичко личи, че любовната идилия на Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева вече е започнала да се изпарява и двойката е притисната от злободневни проблеми.

Хора от близкото им обкръжение издават, че имат сериозни различия по отношение на близкото им бъдеще и това води до сериозни спорове помежду им, които вероятно ще помрачат тяхното щастие.

При все, че първоначално двойката пренебрегваха разликата във възрастта им и не смятаха, че е нещо фатално, изглежда сега започват да осъзнават фаталните последствия от нея, които са необратими. Всеизвестен е фактът, че актрисата е по-голямата от двамата.
Боряна Братоева вече е на 33 и се чувства напълно готова да стане майка. 

Далеч обаче не може да се каже същото за Николаос Цитиридис, който все още е на 28 години и изглежда вятър го вее на бял кон. И докато Боряна смята, че вече е доста закъсняла с раждането на рожба, то гъркът е на мнение, че още му е рано да става баща. Според него е твърде млад, за да носи на плещите си такава тежка отговорност.

Именно покрай този горещ въпрос се въртят напоследък скандалите между двамата. Близки издават, че те са все по-често явление. Звездата от „Съни бийч“ ставала все по-настоятелна да започнат опитите за бебе, а Цитиридис се опъвал и искал да получи свобода още поне 1-2 години.

Така се стигнало до там, че Братоева му поставила ултиматум, че ако не забременее час по-скоро, ще го напусне.
Източник: Уикенд
 

Лошо му се пише на Николаос Цитиридис! Боряна Братоева го притиска за…