Застаряващият екшън актьор Лоренцо Ламас за пръв път коментира връзката на дъщеря си Виктория с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Пред „Сънди мейл“ Ламас заяви, макар и с половин уста, че знае за връзката на наследницата си с по-младия си, но много по-известен колега.

„Зная за връзката на Виктория с Ди Каприо. Самата тя ми призна. Казал съм й да се отнася към връзките си като към празник. Иначе казано да им се наслаждава. А като приключат, да поеме по пътя си. Но ако някой разбие сърцето на моята принцеса, лошо му се пише. Все пак имам черен колан по карате“ – закани се Лоренцо Ламас.

„Зная, че Виктория харесва Ди Каприо. Но може това да е само увлечение“ – коментира сякаш с нежелание ревнивият татко.

Лоренцо Ламас наистина има черен колан по карате и на Лео не му се пише нищо добро при директен сблъсък с коравия татко на Виктория. Изпълнителят на „Ренегат“ е раздавал шамари и ритници в не един и два от филмите си. Лео пък изглежда изнежен тип и пълна противоположност на Лоренцо, който на 64-години има все още своите почитателки на зряла възраст.

Преди месец таблоидите гръмнаха, когато папараци засякоха Виктория Ламас да се качва в колата на Лео за нощни забавления. Ди Каприо е известен с мимолетните си връзки с млади жени на около 25 години, но за него щерката на Лоренцо вероятно е поредната бройка.

Източник: в. „Уикенд“