Мадона, обърна се модния експерт към известната знаменитост и я попита няма ли огледало да се види преди да излезе. Лорда веднага я сравни с багеристка от Русия и каза, че стилът на звездата му прилича на рускиня, която с дрехите си му напомня на багеристка, която все едно ни вика:”Правя замазката, хвърлям бетона и продължавам за следващ обект.”

Лорд Минчев попиля Мадона: Мяза на багеристка от Русия, отиваща за първа смяна или на връщане от нощна!

Да, обаче ама ситуацията при застаряващата звезда по-скоро напомня, че тя иска да избяга от реалността, усещайки края на дългогодишната си кариера и не й се ще да остарява.

„Ризата на карета е последното нещо, с което мога да си представя тази дама на достойна възраст, с което тя да се облече. Особено личност като Мадона, която е известна с провокативния си стил на сцената”.

„А широкият й бял панталон ми прилича на работен, свързвам  го със строителна дейност като объркване на киреч и вар, нареждане на цигли и попълване на фуги. И плитките, които е сплела на главата си са не по-малко разочароващи.И точно те ме карат да я сравнявам с рускиня, която отива на работа първа смяна или на такава, която се връща от нощна.”, нареди я светския хроникьор.

Източник: Телеграф