По всичко личи, че Лора Крумова е изгубила нелеката битка с наднорменото тегло. Към днешна дата е наляла до такава степен, че ако застане до Любо Нейков, актьорът ще изглежда като сламка спрямо нея.

 

Водещата на предаването „На фокус“ отдавна е прехвърлила 100-те кила и вече носи дрехи с размер XXL. През годините полагаше неимоверни усилия да се втали и да заприлича на изискана дама, но уви, безуспешно.

 

За да прикрие излишните си килограми, журналистката залага на по-широки дрехи. Дори и на морето, където е в момента, избягва да се съблича по бански, за да не лъсне целулитът й.  

Преди няколко дни тя била уловена от папараци. Заложила на дълга ефирна пола в съчетание с широк потник и тъмни очила – очевидно се е надявала, че няма да бъде разпозната по този начин.

 

Лора Крумова изгуби тотално битката с наднорменото тегло (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Лора Крумова изгуби тотално битката с наднорменото тегло (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Преметнала огромна чанта през рамо, с едната си ръка Крумова държала 5-годишната Мина, а в другата стискала бутилка с вода и повода на домашния любимец – черен булдог. Двете с дъщеря й крачели дружно към семейния миниван „Тойота“ като по някое време към тях се присъединил и мъжът й Сотир Марков, който от години върти сърф училище на плажа. За разлика от любимата си, той е в отлична физическа форма.

 

Лора Крумова изгуби тотално битката с наднорменото тегло (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Лора Крумова изгуби тотално битката с наднорменото тегло (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Припомняме, че Лора напълня драстично още покрай раждането на сина си Явор. Никога не е била слаба, но по онова време натрупа твърде много излишно тегло. Преди бременността Лора тежеше около 70 кг., а в най-добрите си периоди – 60 кг. Към днешна дата обаче тези килограми са истински мираж за нея.

Източник: Уикенд