Лора Крумова не е напуснала Би Ти Ви доброволно

Лора Крумова, която си тръгна от Би Ти Ви преди два месеца, не е напуснала по собствено желание, а е била уволнена и то без никакви пропуски в работата си, твърдят хора от телевизионните среди. Емблематичната водеща изкара една година като зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Но след като тази пролет то бе съкратено от един час на половин, й съобщили, че в него вече няма работа за нея. Според актуалната клюка, програмният директор на Би Ти Ви - Христо Хаджитанев, преценил, че Лора Крумова не разполага с професионален опит за заеманата от нея длъжност. Тя е работела като зам.-главен редактор на забавно вечерно шоу, а целият й трудов стаж е свързан с новините и актуалните предавания.

Задълбочени интервюта и актуални теми

Когато я взели на работа, идеята била в шоуто на Цитиридис да има не само смешки, но и по-задълбочени интервюта, като в същото време да се коментират и актуални теми. Но с времето станало ясно, че тази формула не върви и не се възприемала добре от зрителите. В търсене на висок рейтинг, който така и не успяват да постигнат, в предаването все повече залагат на забавната част, като намаляват актуалната. Идеята за тази промяна била лично на директора Хаджитанев, който е участвал в изготвянето на концепцията за шоуто, преди да стане шеф. Според хора от Би Ти Ви, Лора Крумова не е била изгонена директно. Нещата обаче й били представени по такъв начин, че да няма друг избор, освен да си тръгне. На известната журналистка било обяснено, че предаването, в което работи, променя драстично формата си.

Орязани заплати

Заради това на самата нея вече няма да й бъде интересно да работи в него. Говори се също така, че и заплатите са били орязани в съответствие с времетраенето - наполовина. Популярната водеща нямала какво друго да направи, освен да си събере багажа и да си тръгне.

Завръщане в Нова тв

Според слуховете, тя вече е приела да се върне на предишното си работно място - Нова телевизия. В нейната кариера вече има подобен случай, само че с обратен знак. След като преди години стана първата водеща на предаването "Тази събота и неделя", тя забременя и през 2013 г. роди сина си Явор. Вместо обаче да се върне в Би Ти Ви след майчинството, отиде в Нова, където на практика е минала по-голямата част от кариерата й, писа "Уикенд". [caption id="attachment_676949" align="aligncenter" width="300"]Лора Крумова била позорно уволнена от Би Ти Ви сн. hotarena.net Лора Крумова била позорно уволнена от Би Ти Ви сн. hotarena.net[/caption] Преди 3 години, вече като служител на Нова тв, журналистката роди дъщеря си Мина. След майчинството започна работа в Би Ти Ви, но ето, че отново се завръща при конкуренцията, предават от hotarena.net.