Облеклото й бе в бежово-жълтата гама

Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева събра погледите на зрителите на медията още в ранни зори.

Очевидно днес тя е решила да позволи на почитателите си да оплакнат око още от ранна заран. Лора Георгиева се появи в ефира на Нова тв с доста късичка пола букле. Разбира се силният пол не само, че няма нищо против подобна гледка, а дори на мнозина е подействала разсънващо.

Лора Георгиева събра погледа на зрителите на Нова тв в ранни зори (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Стилистите на медията бяха заложили на бежово-жълтите нюанси в облеклото на Лора Георгиева. Полата й бе бежова, а топът й – ярко жълт. По всяка вероятност това е един вид намек към зрителите, че след захлаждането се задават хубави слънчеви дни.

Освен с вида си, Лора зарадва зрителите на телевизията и с прогнозата, която направи. Тя разкри, че през днешния ден термометрите в София ще достигнат до 23 градуса. От утре ни очаква още по-сериозно затопляне и температурите на места ще подминат 30 градуса, обяви тя.

Истината е, че през последните няколко дни станахме свидетели на необичайно хладно за този период на годината време. Припомняме, че през последните два дни в гр. Трън бе измерена минимална температура от 2.5°С. А вчерашната минимална температура е била 6.5°С.

Източник: blitz.bg