Задграничният успех на Мария Бакалова и множеството престижни награди за актьорско майсторство донесоха спорна слава на актрисата. Интересно е, че бургазлийката се е превърнала в същински кумир на ЛГБТ обществото зад океана. Американските дами с обратна ориентация не само харесват нашенката, но я и приемат за една от тях.

Нещо повече – Фондацията „Гей райтс интернешънъл лоби“ дори ползва снимка на Мария Бакалова на официалния си сайт. Нямаме никакви данни дали българката е дала съгласието си, но едва това е така. Ползването на изображението най-вероятно е своеволие от страна на организацията в защита на правата на хомосексуалните. Въпреки това по форумите в САЩ преобладават коментари за лесбо ориентацията на Бакалова особено след излизането на филма „Убийствена игра“ с нейно участие.

„Лиз-близ“ ли е Мария Бакалова?

Героинята на Мария Бакалова е закоравяла лесбийка, която безцеремонно се хвърля в женски обятия и нежни ласки. Трилърът започва с близо едноминутно лизане между българката и чернокожата Аманда Стенбърг. Двете се мляскат и стръвно си бъркат в гащите досущ в духа на новия джендърски Холивуд. От сцените се вижда, че бургазлийката няма никакви притеснения в женската любов.

До този момент Бакалова нито потвърждава, нито отрича наложената й сексуална ориентация. Може би пък лесбо имиджът й отваря нови врати към успеха...

Източник: вестник „Уикенд“