Поп фолк дивата Лияна реши да прекрати мълчанието и да излезе на светло. Тя се е наканила да поднови и музикалната си кариера, може би затова е и толкова откровена. Нещо, което от доста време насам не бяхме виждали от нея. Лияна се беше отдала на усамотение и нарочно бягаше от медийните среди. Е, ето, че не само промени това, но и обяви най-важното за себе си - обвързана е.

Оказа се, че певицата е открила този, когото винаги е търсела, или поне така смята към момента. Тя е убедена, че мъжът до нея й е даден от Бога заради всичко, което е трябвало да преживее в миналото си. Разбира се, има предвид тормоза на кюрда Махмуд, който е и баща на дъщеря й.

"Той ми е подаръкът, сигурна съм. Всичко, за което съм си мечтала и за което сърцето ми е копняло, сега го имам. Надявам се и да бъде така занапред. Спокойно ми е, спокойна съм, обичана съм, това е прекрасно. Знам, че съм възнаградена за целия кошмар, който съм изживяла навремето в личния си живот", казва Лияна.

Тя обаче признава и своята част от вината - затова, че е седяла тихо и послушно, и е търпяла откровения и често пъти брутален тормоз на Махмуд към нея. "Смятах, че така трябва. Мислех, че ако съм послушна и добра, той също ще се промени и ще бъде такъв, но уви. Не е това начинът и много искам жените да го разберат", коментира певицата.