Чалга дивата и братовчедка на Коцето - Лияна отдавна се опитва да стои извън медийното пространство като пази в тайна личния си живот. Сторитата и снимките, които поства, са предимно от нейни тренировки, както и начин на хранене. Знаем, че тя открай време яде като пиле, за да пази изваяното си тяло.

Този път обаче се появиха снимки на Лияна, която е в Дубай със сестра си и щерка си Дениз, а фотосите взривиха мрежата. Най-малкото, защото певицата и дъщеря й все повече приличат на сестрички - да се чуди човек коя от двете е по-изкусителна.

Лияна и щерка й Дениз се разпищолиха по баровете на Дубай! (Дениз шокира с напращели... - СНИМКИ)

Другото, което хвърли в ступор потребителите, е видът на порасналата вече Дениз. Мацката е станала супер яка, като смеем да твърдим, че дори е доста по-пищна от родителката си. Дениз показва по-заоблени форми по бански в Емирството и определено е доста по-надарена откъм бедра, ханш, а и балкони.

Лияна и щерка й Дениз се разпищолиха по баровете на Дубай! (Дениз шокира с напращели... - СНИМКИ) - Снимка 2

На снимката, която е пуснала, едната й моцарела аха да изскочи навън и докара до сърцетуп не един представител на силния пол. А зевзеци започнаха да се занасят с Лияна и да я предупреждават да внимава, че ако има мъж до себе си, той като нищо може да залитне по щерка й.

"Сефте... Колко случаи има такива, така че Лиянче, дръж си щерката надалече. Че то ти си мега яка, но Денизчето е агнешко и бая мъжове ще точат лигите по нея", коментират потребители в нета.