След унижението, на което Кирил Петков подложи съпругата си с любовния романс с Лена Бориславова, тя също не му остана длъжна и му отвърна подобаващо.

Запознати издават, че напоследък голяма част от времето си, Линда Пекова прекарва в компанията на млад и снажен танцьор. Казано с други думи – канадката направо е неразделна с Тихомир Гаврилов. На всичкото отгоре тя го е наела за своя дясна ръка в сладкарницата си.

Съпругата на бившия премиер е разделила задълженията в малката си сладкарница между нея и мачото. Тя отдавна си търсеше асистент и пусна редица обяви, но никой от кандидатите не отговори на критериите й.

Интересното в случая е, че младокът успял да я грабне най-вече с визията си и бързо й влязъл под кожата. Двамата често могат да бъдат видени в сладкарницата й да работят в комбина, а и отдалеч си личи, че са щастливи от това, че споделят компанията си. В последно време усмивката не слиза от лицето на бившата премиерша.

Странно е как Тихомир е отговорил на изискванията на Линда, предвид факта, че е твърде далеч от този бранш – той е състезател по спортни танци, жънещ грандиозни успехи на международните сцени. След като се отказал от танците, се върнал отново у нас. Така и не става ясно обаче как пътят му го е отвел до кулинарията и по-специално до сладкарницата на Линда.
Източник: retro.bg
 

Линда разказа играта на Кирил Петков (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Линда разказа играта на Кирил Петков (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Линда разказа играта на Кирил Петков (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3