В края на миналата седмица бившият регионален министър Лиляна Павлова е родила третата си рожба. За целта е постъпила в елитна столична болница.

Малко след като през есента на миналата година изтече мандатът на 46-годишната дама като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, се разбра, че е в очакване на мъжка рожба.

 

Запознати твърдят, че бебето се е появило на бял свят между 15 и 18 април, но новината се пази в тайна. Годишната й заплата на сладкия пост бе 600 000 евро. Павлова обаче умишлено не поела нов работен ангажимент, за да може да си освободи време за грижите за третата й рожба. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да е момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова.

 

Връзката й с новия й партньор вече е на няколко години и е официална. Тя го дари със син за пръв път в края на 2022 г., когато бе на 44 г. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря – София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Бившите съпрузи са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

Източник: Уикенд