Примата на българската естрада се пенсионира с 20 млн. лева

Лили Иванова слиза от сцената! Новината звучи невероятно, но уважавано издание като „Уикенд“ твърди, че това е напълно възможно, след като примата завърши националното си турне в края на годината. Най-популярната и уважавана българска певица планира да прекрати концертната си дейност, но не е потвърдила, че спира да пее.

Лили Иванова се пенсионира след турнето
Лили спира с концертите

Най-близките хора от екипа й вече знаят, че своя бенефис Лили Иванова ще направи на 4 декември в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите за финалния концерт на 83-годишната прима са почти пред свършване, като зрителската аудитория се очаква да надхвърли 13 000 души.

Лили Иванова не е споделила дори пред най-близките си хора защо прекратява концертната си дейност, но човек не е трудно да отгатне причината. След всяка нейна сценична изява певицата се възстановява все по-трудно и се оплаква от адски ставни болки, както и от болежки в кръста.

„Краката вече не я държат, възрастта си казва думата“ – споделят хора от екипа й.

Това, че няма да прави повече концерти, съвсем не означава, че естрадната ни примата спира с музиката. Певицата има намерение да продължи да прави записи на нови песни, а също и да събере в платинен албум най-големите си хитове в кариерата. Богатството на Лили Иванова се оценява на над 20 млн. лева, като в последните години тя находчиво инвестира средствата си в недвижими имоти.

Източник: „Уикенд“