Враждата между Лили Иванова и Кичка Бодурова е от години, но и двете винаги са пазили мълчание по темата. Досега. Затова и се носеха слухове, че "войната" помежду им е заради Личо Стоунса, в когото Лили е била влюбена за известно време. Знаем, че те нямат брак, а връзката им е приключила заради алкохолизма на китариста.

Клюката мълвеше, че Личо имал взимане-даване с Кичка Бодурова по времето на отношенията си с Иванова, която не могла да прости предателството. Е, истината най-после излезе и то от устата на самата Кичка.

Кичето заяви публично, че никога не е имала нещо със Стоунса, дори нещо повече - не го познавала лично. "И до днес не се познавам лично с Личо, а приказките за любов с него са глупости. Категорично", заяви тя.

Но после призна нещо, което активира бомбата и е в пъти по-скандално от измислиците за Стоунса. А именно - бившият съпруг на Лили - Иван Пеев, я свалял. Иван Пеев беше наш известен композитор и пианист, а примата на родната музика е признавала единствено за него, че е бил голямата й любов. Само той и никой друг мъж в живота й. Затова и признанието на Кичка е същински взрив.

"Пеев ме сваляше, беше женен за Лили, но много ме харесваше и ми го е казвал няколко пъти. Но аз имам правило и то е да не смесвам лично и професионално, а с Пеев сме работили. Правел е прекрасни песни за мен", спомня си Кичето.

Източник: Crimesbg.com