Оказва се, че дори звезда от ранга на Лили Иванова не можа да удържи на претоварения график.

Вече седми месец примата на българската естрада обикаля из страната. В крайна сметка организмът й не можа да издържи и тя рухна. Наложи се да отмени концертите си през следващите две седмици, за да си даде време за възстановяване на силите.

Преди няколко дни тя обяви, че променя датите на концертите, които трябваше да се проведат във времевия интервал между 11 и 17 октомври. Всички те бяха изместени за след 23-ти. 
При все, че мнозина от феновете не предполагат, се оказва, че дори и на 83 години, Лили Иванова все още страда от сценична треска, при това изключително тежка.

Преди всяко излизане пред публика трепери да не се провали, което ще нанесе пагубни последствия върху емоционалната й стабилност, което пък ще навреди на здравословното й състояние. След месеците по пътищата на страната, звездата най-накрая е осъзнала, че се нуждае от почивка. Това са я посъветвали и лекарите. 

Като причина за отмяна на концертите, Лили Иванова посочи здравословни проблеми на част от екипа. Запознати обаче са категорични, че това е абсолютна лъжа и ако беше така, тя щеше да им намери заместници, както се случи миналата година с басиста й Веселин Веселинов – Еко, който за три концерта бе заменен от Борис Таслев. Очевидно става въпрос за самата нея, заключават запознати с нравите й.
Източник: Уикенд 
 

Лили Иванова – емоционално нестабилна на 83