Все още помните шока на формата "Ергенът", наречен Кристина Пламенова, нали?! Че кой така бързо ще забрави първата, която бе изгонена след персонална среща с въпросния ерген?! Евгени Генчев би шута на завършилата право мома, че на зрителите свят им се зави, какво остава за участничките.

При това Кристинка имаше симпатична физиономия, от типа кукленска... За жалост обаче, освен нея май нямаше друго. Потребители се скъсаха да я плюят след срещата й с Евгени Генчев, който, горкият, едва изтрая да приключи тази агония.

Крисито се тръшкаше, мрънкаше, лигавеше се, плюеше храна, абе... беше отвратително. Въпреки че точно тези идиотщини в поведението ще липсват много за сеир на екрана, смеят се в нета.

Е, Кристина излезе от предаването, но не спря да дава интервюта. В едно от тях наскоро тя обясни, сащисвайки всички, как се държи с мъжете и кога, аджеба, е редно да си "свалиш г@щите" пред мъж.

"Какво си мислят някои - че си лягам ей така с всеки ли?! От първата среща и хоп?! Никога няма да си събуя г@щите на първа среща, защото един мъж трябва да те чака, да те иска и да се старае да те спечели. А и първо е нужно да се сближите на духовно ниво", казва умно Пламенова.

Пита се обаче как точно става това интелектуално и духовно сближаване при наличието на претенции и капризи на килограм?!