Елен Колева все е правила странни неща, но този път удари собствените си рекорди у земята! Актрисата счете за нужно да пусне клипче в популярния Тик-Ток, свързано с тежкото земетресение в Турция и в Сирия.

В това клипче Еленка се е заснела как не просто плаче, тя се тресе от рев... И съветва хората да се обичат, да бъдат съпричастни и да си помагат, защото ако не, това щяло да се случи и у нас.

Да, думите на Колева са правдиви - трябва да бъдем добри, трябва да помагаме на човек в нужда, но има нещо, което не трябва. Не трябва да бъдем лицемери и да се показваме колко сме чувствителни и съпричастни, за да си направим реклама. Нещо, което стори Елен, която не само се пусна ревяща, ами се бе постарала и съответния музикален фон да подбере - че да звучи още по-затрогващо...

Тази гледка буквално опротивя на мнозина потребители, които изригнаха възмутени от позьорството й. И я посъветваха вместо да си заснема добрата актьорска игра, да вземе и да дари някой лев за пострадалите, но по възможност, без да го обявява.

"Така се прави, ако реално те боли и страдаш. А не да си триеш крокодилските сълзи и да цвилиш пред камера... Толкова е фалшиво, че подобно нещо не помним от години", пишат в нета.