Мария Игнатова се омъжи за интелектуалеца (както обича да го наричат) Ивайло Цветков - Нойзи миналото лято. Бившата водеща на "Господарите" спечели сърцето му, но удари на камък с дъщеря му - Анна Цветкова. Нея той нарича "душата ми".

Е, явно "сърцето" (което е Мария) и "душата" (Анна) не са си паснали и това не са просто думи на завистници около тях, а е и видно на снимките. Анна се появява много рядко в медиите и публичното пространство, но сватбата на баща си нямаше как да пропусне.

Лицата им говорят: Дъщерята на Нойзи не може да понася Мария Игнатова! (ВИЖ ОЩЕ - СНИМКИ)

Още тогава ясно се вижда изражението на лицето й в този така щастлив ден - може би най-щастливият за баща й. Физиономията на девойката обаче не излъчва и грам радост, дори изглежда отегчена. Мария Игнатова се е обърнала към нея и явно се опитва да й се хареса, но и нейното лице издава разочарование - явно затова, че каквото и да прави, не успява.

Лицата им говорят: Дъщерята на Нойзи не може да понася Мария Игнатова! (ВИЖ ОЩЕ - СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до Нойзи разкриха, че ако Мария е бременна, както се твърди от вчера, а и тя самата допринесе със снимки за тези твърдения, то отношенията й с Анна още повече ще се смразят.

Щерката на Нойзи не смята, че е удачно на тези години татко й да дундурка бебета, още повече, че и новата му жена не е на 20, а на 44 години.