Лейди Гага изчезна безследно след турнето й от 2022 година.  Тя има нова страст и това е киното-справя се страхотно като актриса и прави хит след хит.

Филмът „Роди се звезда“ спечели 8 номинации за Оскар. Беше включен в различни списъци на най-добрите филми на годината. Лейди Гага изигра главната роля и се оказа, че е не само добра певица, а и прекрасна актриса. Спечели Оскар за саундтрака си към „Роди се звезда“.

Лейди Гага се пусна полугола: Тялото й е потресаващо (СНИМКА)

Киното буквално засмука певицата от този момент нататък. Има вече няколко много успешни филма. В най-очаквания филм на тази година, „Жокер: Лудост за двама“ именно тя играе главна роля.

Добра новина за нейните фенове-Гага пусна снимка от звукозаписно студио. Очевидно певицата все още работи върху нова музика. Снимката привлече вниманието на почитателите и е типично в неин стил. Тя е с дълъг пуловер и голи крака, ботуши с ток на платформа. Виждаме, че старостта не я е подминала. Не обръща внимание на овехтелите й крака.

От 2020 година изпълнителката има  връзка с предприемача Майкъл Полански. Двамата планират да сключат брак. До този момент Гага не е минавала под венчилото.

Източник: blitz.bg