Малцина са българите, които не са виждали поне веднъж в живота си снимка на Андреа от Бургас, или Барбито Андреа, както самата тя се нарече. То веднъж стига, за да я запомниш за цял живот и е ясно защо - джуките, които всеки момент ще се пръснат и в които бургазлийката е вкарала вече над 30 вливки една след друга.

Е, оказа се, че сред малцината, които не са имали щастието да я зърнат, е и Димитър Ковачев - Фънки. В шоуто "Колко ми даваш" Фънки за сефте видя пред себе си Иванова и едва не "пометна".

Физиономията му беше толкова изплашена и изразителна, че Коцето до него се сконфузи, а публиката едва се сдържа да не избухне в кикот. Чувствата на Фънки видимо преминаваха от шок през ужас към състрадание дори, а признанието на Андреа го хвърли в тъча.

"Не знам колко точно операции съм си правила, защото не ги броя, но са много. Не смятам да спирам, а да продължа с тях, защото след всяка се харесвам много повече", изцепи се Иванова, а Фънки обяви, че ще се гръмне.

За да замаже малко положението, Коцето каза на Андреа, че е много готина, след което Ковачев го погледна като луд и хукна да си лее куршум. Милият...

Източник: Crimesbg.com